Extra prijs 1 juli trekking: €100.000 per doelpunt Oranje

Extra prijs 1 juli trekking: €900.000!

De groepsfase van Oranje zit erop! Het Nederlands Elftal verzekerde zich van een plek bij de laatste zestien van het EK 2024. Bij de 1 juli trekking maak je kans op de extra Oranje Prijs. Bij elke goal van Oranje kwam er €100.000 in de pot, die startte op een half miljoen.

Scoor nu je Staatslot

Eindstand Oranje Prijs

Eindstand Oranje Prijs €900.000

Oranje begon met een 2-1 overwinning tegen Polen aan het EK. Dat betekende de eerste €200.000 voor de extra Oranje Prijs. Nadat tegen Frankrijk met 0-0 gelijk werd gespeeld verloor Nederland met 2-3 van Oostenrijk. Niet het resultaat dat we wilden, maar wel opnieuw €200.000 voor de Oranje Prijs. Dat betekent dat de eindstand van de extra prijs voor de 1 juli trekking €900.000 is!

Maak bij de 1 juli - Droomsalaristrekking kans op de Hoofdprijs van 30 jaar lang, €10.000 per maand

Hoofdprijs 30 jaar lang, €10.000 per maand
De Oranje Prijs komt bovenop het bestaande prijzenpakket van de 1 juli trekking. Je maakt dus én kans op de Hoofdprijs van 30 jaar lang, €10.000 per maand én de Oranje Prijs! Beide prijzen gaan er op 1 juli gegarandeerd uit.

Bekijk het hele prijzenpakket
Speel automatisch mee en krijg een gratis Staatslot

Gratis extra Staatslot!

Word abonnee, mis nooit meer een trekking én krijg gratis een extra Staatslot voor de 1 juli trekking. Dat is dubbel kans op die extra Oranje Prijs!

Word abonnee
Samen spelen, samen scoren!

Samen spelen, samen scoren

Het EK beleef je samen. Met vrienden de wedstrijden van het Nederlands Elftal kijken, thuis of in de kroeg. Samen juichen als Oranje scoort, én met Groepsspelen samen kans maken op die extra Oranje Prijs. Trommel al je vrienden op en start een groep!

Start nu een groep
Online meespelen met Staatsloterij

Hoe koop ik een lot?

Je kunt heel eenvoudig een Staatslot online kopen. Selecteer je type lot, kies je eindcijfer(s), log in en betaal met iDeal of je wallet-tegoed.

Scoor nu je Staatslot

Meer weten?