Maak bij de Staatsloterij trekking kans op de Jackpot, Hoofdprijs of vele andere prachtige geldprijzen!

De Jackpot

Kans op miljoenen

Speel je mee met de 10e van de maand? Dan maak je kans op de Jackpot. De Jackpot start op een bedrag van €7.500.000 en kan oplopen tot ruim €25.000.000. Wanneer de Jackpot niet valt, groeit deze door naar de volgende trekking op de 10e.

De Jackpot van 10 juli staat op €8.100.000, belastingvrij! De 10e kan het gebeuren...

Ik wil een Staatslot

Wanneer valt de Jackpot?

Het Jackpotspel bestaat uit zeven ballen: zes blauwe ballen en één oranje bal. Wordt een oranje bal getrokken? Dan valt de Jackpot en trekken wij de winnaar uit alle verkochte lotnummers. Een blauwe bal? Dan valt de Jackpot niet en groeit de Jackpot verder door naar een groter bedrag. De getrokken blauwe bal doet niet meer mee bij de volgende trekking van de Jackpot. De kans dat de Jackpot de volgende keer wel valt, wordt dus steeds groter!

Is de Jackpot gevallen?

Elke 10e van de maand kun je zien of de Jackpot is gevallen. Na de trekking zetten we de video van het Jackpotspel online. Is de Jackpot niet gevallen, dan wordt de nieuwe Jackpotstand en de valkans voor de eerstvolgende trekking op de 10e bekendgemaakt.

Speciale trekkingen

Bij de Koningsdagtrekking op 27 april, de trekkingen op 1 juli en 1 oktober en de Oudejaarstrekking op 31 december is er geen Jackpot, maar een speciaal prijzenpakket.